Жебрівський розповів, коли відкриють КПВВ «Зайцеве»

Жебрівський розповів, коли відкриють КПВВ «Зайцеве»

Укрінформ
На контрольно-пропускному пункті «Зайцеве» два останні дні - затишшя, проте пункт в'їзду-виїзду наразі залишається закритим.

Про це сказав голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський під час зустрічі з депутатами міжфракційного об'єднання «Єврооптимісти» та журналістами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На сьогодні з чотирьох пунктів пропуску в'їзду-виїзду зупинено роботу на одному - «Зайцевому»... Два останніх дні ми спостерігаємо затишшя, але пункт поки не відкриваємо», - сказав Жебрівський, додавши, що пункт відкриється в тому випадку, коли не буде загрози для життя людей.

Він також пояснив, чому цей пропускний пункт є важливим для в'їзду-виїзду на непідконтрольну територію.

«Чому цей пропускний пункт є дуже важливим? Терористи не дозволяють відкривати пункти пропуску в Луганській області, і якраз у «Зайцевому» наплив досить високий. 30 відсотків автомобілів, які їздять через цей пункт пропуску, мають луганські номери», - зазначив Жебрівський.

Голова військово-цивільної адміністрації поділився своїми враженнями від поїздки в цей пункт пропуску після нещодавніх обстрілів.

«Я виїжджав на КПВВ «Зайцеве» і сам відслідковував усі речі. Там ми вимушені були припинити роботу... У самому Зайцевому таке враження, що терористи хотіли стерти його з лиця землі 82-ти міліметровими, 120-ти міліметровими мінометами», - сказав Жебрівський.

Рішення про закриття з 3 лютого КПВВ "Зайцеве" було прийнято Жебрівським після консультацій із керівником штабу антитерористичної операції

Нагадаємо: раніше повідомлялося, що у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі можуть тимчасово закрити усі пункти пропуску через провокації бойовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-