Резонансна ДТП у Харкові: фельдшер

Резонансна ДТП у Харкові: фельдшер "швидкої" досі в комі

Укрінформ
Стан фельдшера, постраждалого 2 лютого в аварії за участю машини швидкої допомоги і пасажирського автобуса, залишається критичним: він досі в комі.

Про це журналістам розповів директор Департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Олександр Галацан, повідомляє крреспондент Укрінформу.

"Фельдшер залишається в комі, стан критичний, лікарі борються за життя людини", - зазначив Галацан.

У той же час, за його словами, 23-річна мати загиблої дитини почала приходити в себе.

"Вона знаходиться в реанімації. Допомога надається в повному обсязі. Вона почала приходити до тями і вже контактує з медперсоналом", - додав Галацан.

За його словами, стан водія пасажирського автобуса також задовільний.

Як повідомляв раніше Укрінформ, у ДТП за участю "швидкої" і пасажирського автобуса на проспекті Тракторобудівників на місці загинули водій "швидкої" та жінка-медик. Пізніше у лікарні померла 4-річна дитина. За медичною допомогою звернулися 8 осіб, в основному це були пасажири автобуса. У лікарні досі залишаються двоє постраждалих: чоловік з щелепно-лицевою травмою, і 11-річна дитина: їхньому життю нічого не загрожує.

Відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту". Слідство за фактом ДТП показало, що водій автомобіля швидкої допомоги, який виїхав на зустрічну смугу, своєчасно пройшов як плановий, так і передрейсовий медогляд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-