Аваков запустив поліцію в Херсоні

Аваков запустив поліцію в Херсоні

Укрінформ
Нові патрульні Херсона склали присягу на вірність українському народові і вже у понеділок ввечері вийдуть на перше чергування. 

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

" 8 лютого 2016 року, у Херсоні на набережній Дніпра 302 нових патрульних поліцейських (241 чоловік та 61 жінка - Ред.) склали присягу на вірність українському народові", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму виступі підкреслив, що сьогоднішня подія є ще одним кроком уперед. "Ось вони тут усі – кращі з кращих, кожен десятий. Ті, кому вірите ви, хто живе в Херсоні, і ми, хто працює в Києві... Ми сьогодні робимо маленький елемент нової концепції держави, нової України. Тієї України, про яку ми думаємо, тієї країни, у якій хочемо жити - країні вільній, багатій, де кожному буде жити комфортно. Справедливість, честь, порядок - цьому має відповідати нова поліція. І сьогодні - маленький крок уперед", – зазначив Аваков.

Він наголосив, що ключовим у діяльності нової поліції має бути принцип "Служити і захищати", а не "карати і "кришувати", навіть з огляду на ситуацію, коли в країні – війна, а поруч знаходиться окупований Крим. Аваков побажав поліцейським бути "передовим бійцем" змін і реформ в Україні.

У свою чергу глава Національної поліції Хатія Деканоідзе побажала новим поліцейським завжди залишатися вірними українському народу, дотримуватися вимог Конституції, бути гуманними, чесними, сумлінними та дисциплінованими працівниками Національної поліції України.

У новій патрульній поліції Херсона працюють 16 учасників АТО, 189 патрульних мають вищу освіту, також багато спортсменів: кандидати у майстри спорту з рукопашного бою, майстри спорту з футболу міжнародного класу. Наймолодшим патрульним 22 роки, найстаршому 36 років.

Нагадаємо, Херсон став 11-им містом, в якому запрацював новий поліцейський патруль. Наступними стануть Вінниця (14 лютого), Чернігів (21 лютого), Кременчук (27 лютого) тощо.

Фото: Арсен Аваков, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-