Бойовики гатять з

Бойовики гатять з "великого калібру". Штаб нарахував 38 обстрілів

Укрінформ
Впродовж дня незаконні збройні формування "ДНР" 38 разів обстріляли позиції Збройних Сил України.

Про це інформує прес-центр АТО.

"На Маріупольському напрямку бойовики застосували по українських укріпленнях неподалік Гнутового міномети калібру 120 мм та протитанковий гранатомет", - йдеться у повідомленні.

В передмісті Донецька терористи гатили з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по наших опорних пунктах в Пісках, Опитному, Мар’їнці, Авдіївці та на шахті Бутівка.

"На Світлодарській дузі з великокаліберних кулеметів противник обстріляв позиції сил АТО в Миронівському а в Луганському з гранатометів та стрілецької зброї", - зазначили у штабі.

В районі тимчасово окупованої Горлівки обстрілам зі стрілецької зброї та гранатометів піддалися наші укріплення в Троїцькому та Верхньоторецькому.

"Вночі, близько третьої години по позиціях Збройних Сил України в населених пунктах Зайцеве та Майорськ терористи випустили понад 150 мін із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм. Зі 120-мм мінометів ворог вів вогонь по Майорську і близько 16.00", - повідомили у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-