ДТП у Харкові: помер ще один фельдшер швидкої

ДТП у Харкові: помер ще один фельдшер швидкої

Укрінформ
Кількість жертв ДТП у Харкові за участю «швидкої» і пасажирського автобуса зросла до 4-х, постраждалих - 14.

Про це розповіла кореспондентові Укрінформу заступник начальника відділу комунікацій ГУ Національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Станом на 19:30 в результаті ДТП, за уточненими даними, на місці загинули водій і фельдшер швидкої, у лікарні померла 4-річна дитина і ще один з медиків бригади швидкої. Постраждали 14 осіб. Зараз у лікарнях перебуває 9 осіб, серед них - родичка дитини, водій автобуса і пасажири. У них травми різного ступеня тяжкості", - зазначила Калмикова.

За її словами, відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

"Відразу ж після ДТП - за даними поліції, факт зафіксовано о 15:30 біля станції метро ім.Масельського - на місце події виїхали співробітники поліції на чолі з керівництвом, представники прокуратури, експерти. Оглянуто місце події, опитані свідки, очевидці та учасники ДТП, призначені експертизи", - додала Калмикова.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 2 лютого в Харкові «швидка» виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з пасажирським автобусом. У департаменті інфраструктури Харківської міськради висловили версію, що водієві могло стати зле за кермом: "Відеореєстратор машини, що їхала за ними, зафіксував, що "швидка" раптово змінила напрям, а водій лежить на кермі в неприродній позі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-