Обстріли Зайцевого: штаб заявляє про бездіяльність ОБСЄ

Обстріли Зайцевого: штаб заявляє про бездіяльність ОБСЄ

Укрінформ
Штаб АТО заявляє, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ не реагує на повідомлення про обстріли з боку бойовиків у Зайцевому та інших населених пунктах.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

Як зазначається, протягом останніх днів обстріли проросійськими найманцями населеного пункту Зайцеве посилилися. "Ворог застосовує по наших позиціях, окрім гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, міномети калібру 82 та 120-мм, застосування яких заборонене Мінськими домовленостями", - нагадали у штабі.

Там зауважили, що через українських представників Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) вчора, 1 лютого, про це рішення було повідомлено представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

"Змушені констатувати також той прикрий факт, що представники СММ ОБСЄ ніяк не реагують на посилення обстрілів членами незаконних проросійських бандформувань позицій сил АТО в Зайцевому та в інших населених пунктах. Отже, своєю бездіяльністю представники Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ певною мірою поділяють відповідальність за обстріли бойовиками Зайцевого, закриття КПВВ "Зайцеве" та ескалації конфлікту на Донбасі", - наголосили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-