Пункти пропуску в зоні АТО можуть тимчасово закрити

Пункти пропуску в зоні АТО можуть тимчасово закрити

Укрінформ
Через зростання кількості обстрілів бойовиками контрольних пунктів в'їзду/виїзду у Луганській та Донецькій областях їх можуть тимчасово закрити.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Фейсбуці.

"У зв’язку з тим, що кількість провокативних обстрілів прокремлівськими бойовиками українських контрольних пунктів в’їзду/виїзду дедалі збільшується, та щоб зірвати можливу провокацію бойовиків, командування сил АТО на території Донецької та Луганської областей розглядає можливість тимчасового закриття контрольних пунктів в’їзду/виїзду, з відповідним зверненням до міжнародних організацій, які займаються моніторингом виконання Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 січня о 21.10 проросійські найманці з так званої "ДНР" з БМП та АГС обстріляли контрольний пункт в’їзду/виїзду "Мар’їнка" Державної прикордонної служби України. 30 січня 2016 року о 22.20 під мінометний обстріл бойовиків потрапив український блокпост, розташований неподалік контрольного пункту "Майорськ".

За оперативною інформацією, члени терористичної організації "ДНР" у подальшому готують подібні провокації на Артемівському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-