У штабі АТО кажуть про активізацію бойовиків

У штабі АТО кажуть про активізацію бойовиків

Укрінформ
У зоні проведення АТО незаконні збройні формування продовжують обстрілювати українські позиції.

Про це на брифінгу заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Луганському напрямку спостерігається активізація незаконних збройних формувань. Бойовики двічі застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібром 82 мм та гранатомети, стріляючи по наших позиціях біля Новозванівки, що на півдні від Попасної", - зазначив Лисенко.

За його словами, на Донецькому напрямку найбільше порушень режиму припинення вогню було зафіксовано в районі Донецького аеропорту та околицях Горлівки. "Вчора ввечері бойовики стріляли із заборонених мінометів калібром 82 та 120 мм неподалік Зайцевого, а біля Новгородського зафіксовано обстріл з ворожого БМП", - сказав він.

Речник поінформував, що на Маріупольському напрямку активізувалися ворожі снайпери, їх провокації зафіксовані поблизу Мар'їнки та Красногорівки.

За його словами, біля Широкиного і Старогнатівки бойовики також порушили перемир'я, стріляючи зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів, а поблизу селища Гнутове бойовики застосували міномет калібром 82-мм.

"Неподалік села Березове було зафіксовано політ безпілотника бойовиків який здійснював аеророзвідку", - додав Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-