Адміністрація Річкового вокзалу в Києві заявляє про підпал

Адміністрація Річкового вокзалу в Києві заявляє про підпал

Укрінформ
У п'ятницю пожежники ліквідували займання в будівлі Річкового вокзалу у столиці.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві.

"29 січня, о 9:20 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в 5-поверховій будівлі за адресою Почтова Площа, 2. На місце події було направлено чергові відділення 14-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин. По прибуттю було встановлено, що на 2-му поверсі недіючій будівлі річного вокзалу, котра реконструюється, на площі 15 кв. м горить сміття. О 9:51 пожежу було ліквідовано", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події працювало 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 людей особового складу.

"На щастя, ніхто не постраждав. Наразі причину виникнення пожежі встановлює слідчо-операвтина група Подільского району", - додали в ДСНС.

Водночас представник адміністрації вокзалу Андрій Вавриш припускає, що будівлю Річкового вокзалу було підпалено навмисне. Таку думку він висловив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Стояв річковий вокзал і без охорони близько 5 років і нікого не тривожив, а тут тільки ми оголосили про бажання реставрувати, почалися провокації! Сьогодні вранці був підпал сміття в будівлі Річкового вокзалу, викликали пожежних!", - зазначив він.

Вавриш додав, що будівля Річкового вокзалу 1962 року побудови не має дерев'яних перекриттів, тому пожежа може знищити в ньому хіба що кілька вікон. За його словами, відсьогодні біля будівлі почне чергувати охорона. 

Як повідомляв Укрінформ, вранці в п'ятницю, 29 січня, у Києві горіла будівля Річкового вокзалу. 

Найближчим часом вокзал мають намір реконструювати, відкривши в ньому ресторанну галерею, бутіки і навіть басейн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-