Тимчук: Терористи стягують сили під Стаханов

Тимчук: Терористи стягують сили під Стаханов

Укрінформ
Противник продовжує посилювати свої формування в районі Стаханов - Кіровськ.

Про це повідомив у Фейсбуці координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Крім розгорнутого ПУ (про яке раніше повідомляла група "ІС") з боку Перевальська перекидаються додаткові "мотострілкові" підрозділи. За добу вантажними автомобілями перекинуто до 2 рот бойовиків, а також 3 од. БМП-1 у супроводі паливозаправника", - пише він.

Під Донецьком противник посилює свої підрозділи в районі Жилплощадки і Старомихайлівки: "Фіксується перекидання невеликих груп броньованої техніки - по 3-4 одиниці (у більшості БМП-2). За добу перекинуто до 12 одиниць".

"З боку Мінерального бойовики перекидають у бік Ясинуватської розв'язки і станції Донецьк–Північний вогневі засоби. За добу зафіксоване перекидання ЗУ-23-2 (2 од.), 82-мм мінометів (причепом – 4 од.), 120-мм мінометів (2 од.)", - повідомляє Тимчук.

Крім того, південніше Олександрівки фіксується бронегруппа терористів із складу формування, займає позиції навпроти Мар'їнки: "У складі бронегрупи – 4 од. БМП-2, 1 од. МТ-ЛБ та 1 од. БТР-80. Дана бронегруппа оперує південь від Кільцевої дороги, діючи на фланзі передового опорного пункту сил АТО в цьому районі".

"З боку Гуртів і Байрака терористи відводять від фронту частину 122-мм ствольної артилерії зі складу дислокованого тут артилерійського дивізіону. За добу зафіксовано відведення 2-х од. 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика" і не менш як 4-х 122-мм гаубиць Д-30 (на причепі "Уралів"). Артилерія відводиться в сторону Вуглегірська. Водночас, відведення батареї реактивної артилерії (РСЗВ) зі складу цього дивізіону не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-