На Одещині мігранти цілодобово шили Nike та Adidas

На Одещині мігранти цілодобово шили Nike та Adidas

Укрінформ
При відпрацюванні території Одеської області працівники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, виявили п'ять підпільних цехів, де цілодобово працювали мігранти, що потрапили на територію нашої держави в обхід закону.

Про це у четвер повідомили Укрінформу у відділ комунікацій облуправління Національної поліції України.

"З підпільних цехів правоохоронці вилучили близько ста сучасних швейних машин, тридцяти матриць для нанесення торгових знаків, сотні рулонів тканини і готову продукцію. Встановлено, що виготовлену продукцію ділки реалізовували на ринках і торговельних підприємствах під виглядом товарів таких всесвітньо відомих брендів як «Adidas», «Columbia», «Nike», «Bikkemsberg» і «Hilfiger», - зазначили в поліції.

Організатори нелегальної діяльності отримували сотні тисяч доларів США прибутку, при цьому виплачували працівникам цехів низьку заробітну плату, а іноді розраховувалися з ними продуктами харчування.

Правоохоронними органами встановлено, що отриманню громадянства України більш як ста вихідцям з держав Близького Сходу сприяли деякі нечисті на руку чиновники.

Зараз проводиться комплекс заходів, в результаті яких ліквідовано канал потрапляння на територію України іноземців та їх легалізації. У рамках триваючих кримінальних проваджень вирішується питання про депортацію за межі країни понад 600 іноземців, йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-