Обстановка на Донбасі загострилася

Обстановка на Донбасі загострилася

Карта
Укрінформ
Обстановка на Донбасі дещо загострилася, зросла інтенсивність ворожих обстрілів наших позицій на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Противник епізодично застосовував міномети та здійснив обстріл з танку. Сили АТО відкривали вогонь у відповідь на найбільш зухвалі провокації ворога", - заявив він.

Найбільша кількість обстрілів бойовиків - в районі Донецького аеропорту, де активізувалися ворожі снайпери, а також велася стрільба з танка.

"Поблизу Донецького аеропорту фіксується і надалі найбільша кількість ворожих обстрілів. Активізувалися ворожі снайпери, які провели 7 обстрілів у районі Донецького летовища. Там же, у районі Пісків, наші позиції були обстріляні з озброєння танку ворога", - сказав Лисенко.

Він також повідомив, що російські окупаційні війська провели у вівторок потужний мінометний обстріл по силах АТО поблизу Троїцького, що на південному заході від Горлівки: "Протягом 30 хвилин ворог випустив по наших позиціях 20 мін калібру 82 мм".

Крім того, поблизу селища Зайцеве (на північ від Горлівки), українські позиції були обстріляні з 82-мм мінометів двічі впродовж доби: засвітла рано вранці та після заходу сонця.

На Луганському напрямку минулої доби зберігалося повне затишшя. Гарячими точками на Маріупольському напрямку були Мар'їнка та Красногорівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-