Суд залишив голову курортної Затоки в СІЗО

Суд залишив голову курортної Затоки в СІЗО

Укрінформ
Апеляційний суд Одеської області відхилив скаргу захисників голови курортного селища Затока Білгород-Дністровського району.

Про це повідомили Укрінформу в інформаційному відділі Апеляційного суду.

"Колегія суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Одеської області постановила сьогодні ухвалу - залишити без змін ухвалу слідчого судді Київського райсуду Одеси від 16 січня про обрання міри запобіжного заходу стосовно підозрюваного у корупційних діях селищного голови Затоки Білгород-Дністровського району Звягінцева у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 5 мільйонів гривень", - зазначили в суді.

Варто зазначити, що при розгляді справи у залі суду виникла сутичка між присутніми активістами одеської ГО "Рада громадської безпеки", що вигукували "Звягінцев - злодій!",  та прибічниками корумпованого голови смт Затока. Тих, хто порушував порядок, колегія суддів попросила залишити залу судових засідань.

Нагадаємо, слідчі органи підозрюють підсудного Звягінцева та головного архітектора Білгород-Дністровської міськради Олександра Царенка в тому, що вони причетні до незаконного виведення з комунальної власності земельної ділянку на березі моря площею понад 3 гектари, після чого розділили його між 66 фізичними особами і передали їм у приватну власність. За оцінками фахівців, орієнтовна вартість відчуженої ділянки землі 50 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-