Суд у

Суд у "справі 26 лютого" в Криму продовжиться 27 січня

Укрінформ
Верховний суд Криму продовжить засідання у "справі 26 лютого" в середу, 27 січня, о 13:00.

Про це повідомляє видання "Крим.Реалії" з посиланням на першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла.

"Сьогодні розглядали клопотання захисників і обвинувачів. Усі клопотання, за винятком одного, були відхилені. Єдине клопотання - про приєднання до справи медичних довідок одного з обвинувачених про те, що йому необхідна операція, і через це, швидше за все, на найближчому засіданні буде оголошено перерву. Напевно, на кілька тижнів", - розповів Наріман Джелял.

За його словами, прокурори заявили клопотання про продовження терміну арешту, "як мінімум, Ахтему Чийгозу, можливо, і всім іншим, до 3 березня".

Нагадаємо: у Криму триває суд по "справі 26 лютого", на якому судять заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза і кількох кримськотатарських активістів.

Йому інкримінують "організацію та участь у масових безладах під стінами" кримського парламенту 26 лютого 2014 року. Іншим п'ятьом - Мустафі Дегерменджі, Алі Асанову, Арсену Юнусову, Ескендеру Кантемирову та Ескендеру Емірвалієву - участь у масових безладах. Звинувачення проти себе вони відкидають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-