Прокуратура взялася за ДТП із заступником міністра

Прокуратура взялася за ДТП із заступником міністра

Укрінформ
Прокуратура Рівненської області взяла на контроль хід розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП, що сталася 23 січня у Корецькому районі за участю заступника міністра молоді та спорту України.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"На 261 кілометрі автомобільної траси "Київ-Чоп" чиновник, керуючи автомобілем Toyota Camry (рухався у напрямку столиці), здійснив наїзд на 61-річну жительку села Старий Корець на пішохідному переході, який не освітлювався. Потерпілу доставили до районної лікарні. У неї діагностовано закритий перелом лівого ліктьового суглоба та перелом ребер. На даний час у кримінальному провадженні органами поліції проводяться необхідні слідчі дії. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Корецький відділ Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області", - зазначили у відомстві.

За інформацією прес-служби, заступник міністра, а також його дружина та двоє неповнолітніх дітей, які їхали з ним у авто, за медичною допомогою не зверталися. 

Повідомлення про ДТП надійшло до чергової частини Корецького відділення поліції від диспетчера швидкої медичної допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-