На Харківщині через морози скасували заняття у школах

На Харківщині через морози скасували заняття у школах

Укрінформ
Заняття у школах Харківської області на сьогодні призупинено через морози мінус 20 градусів.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів директор Департаменту науки та освіти Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Анатолій Бабичев.

"З ранку по області температура повітря мінус 20 градусів. У таку погоду вести дітей у школу, особливо в селах, недоцільно", - зазначив Бабичев.

За його словами, розпорядження про призупинення навчального процесу підписав голова ХОДА Ігор Райнін.

"З 26 січня навчальний процес у школах області має бути відновлено. Але все залежить від погоди. Синоптики знову обіцяють снігопади, тому дивитимемося по ситуації", - додав директор департаменту.

Як повідомляв раніше Укрінформ, школи Харківської області було закрито з 19 січня у зв'язку з сильними снігопадами. У Харкові навчальний процес у школах не призупинявся.

З Бердянську надійшло повідомлення, що школярам продовжили карантин до 1 лютого включно.

За словами начальника відділу охорони здоров'я виконкому м. Бердянська Владислава Пономаренка, з початку січня кількість хворих на ГРВІ зросла з 200 до 950. Крім того, в місті зареєстровано до п'яти випадків ускладнень у вигляді пневмонії.

"Враховуючи цю обстановку, а також люті морози, ми прийняли рішення продовжити карантин у школах ", - розповів Пономаренко, уточнивши, що питання продовження або закриття карантину в школах вирішуватиметься 1 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-