Президент створив службу з деокупації Криму

Президент створив службу з деокупації Криму

Укрінформ
У складі Представництва Президента України в АРК з'явилася служба з питань деокупації півострова.

Відповідний указ розміщено на офіційному сайті Глави держави. 

«Указом затверджена оновлена структура Представництва, в якій передбачені, серед інших, служба з роботи з громадянами, які переселилися з тимчасово окупованої території, служба міжнародних зв'язків і служба з питань реінтеграції і деокупації Автономної Республіки Крим», - йдеться в документі.

Представництву доручено сприяти дотриманню конституційних прав і свобод громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території або переселилися з неї і перебувають на території України, й активніше брати участь у розробці стратегічних програм з повернення тимчасово окупованої території під загальну юрисдикцію України.

Крім того, в документі йдеться про доцільність тимчасового розміщення Представництва Президента в місті Херсон, а деяких його структурних підрозділів - у столиці України. 

Гранична чисельність працівників Представництва Президента України в Криму визначена в кількості 28 штатних одиниць, що на 7 менше від раніше встановлених.

Нагадаємо, після окупації Криму Росією Постійне Представництво Президента України в АРК перенесли до Херсона. З травня 2014 року дотепер Представництво очолює колишній керівник служби зайнятості м. Ялти Наталія Попович. До неї Постійним представником Президента України в АРК був Сергій Куніцин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-