"Сувеніри з АТО": поліція взялася за пункти кур'єрської доставки

Укрінформ
Донецькій поліції поставили завдання забезпечити пильний контроль на блокпостах та посилити співпрацю з кур'єрськими службами доставки задля боротьби зі спробами вивезти з зони АТО заборонені предмети.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції в Донецькій області з посиланням на результати оперативної наради начальника Донецької поліції В'ячеслава Аброськіна з керівниками територіальних підрозділів. 

"Поліція має працювати на випередження та блокувати нелегальні канали витоку зброї на мирну територію України. У кожному відділенні кур'єрської доставки мають чергувати поліцейські. Необхідно перекрити джерела надходження вибухонебезпечних предметів", - зазначив Аброськін.

Протягом останнього тижня поліцейські двічі зупиняли нелегальні партії боєприпасів: на посту Мангуш під час перевірки мікроавтобуса, що рухався на Рівненщину із зони АТО (у пасажирів виявлено 5 РПГ та патрони), та у Красноармійську під час перевірки пересилання у приміщенні кур’єрської служби доставки (3 гранати й 140 патронів).

У прес-центрі поліції також зазначають, що упродовж тижня тестувались відеореєстратори на блокпостах Маріуполя. Найближчим часом їх мають передати на всі пункти пропуску Донеччини, де несуть службу співробітники поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-