Найманці активізувалися під Маріуполем

Найманці активізувалися під Маріуполем

Карта
Укрінформ
На Луганському напрямку у понеділок було тихо, на Донецькому - бойові дії низької інтенсивності тривають по всьому фронту.

Про це повідомив на брифінгу у вівторок речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Противник продовжує використовувати важке озброєння. Зокрема, вчора поблизу Луганського бойовики двічі обстріляли наші укріплення з БМП. Поблизу Красногорівки противник застосував 100-мм гармату "Рапіра" та міномет. У Пісках та Опитному працювали ворожі снайпери. Обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів вчора зафіксовано на Світлодарській дузі, поблизу Горлівської агломерації, в районі Донецького аеропорту", - уточнив він.

На Маріупольському напрямку, за словами Мотузяника, бойовики активізувалися одразу на кількох ділянках фронту: "Біля Старогнатівки ворог обстріляв українські позиції з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2. Південніше, в районі Лебединського, відбулося 2 мінометних обстріли НЗФ, а також низка дрібніших провокацій".

"Влучний вогонь у відповідь, який негайно відкрили сили АТО, змусив бойовиків згорнути активність і відступити. У Широкиному ворог також застосував 82-мм міномет та легке озброєння, внаслідок чого відбулася серія перестрілок між українськими військовими та окупантами. Також дрібніші провокації НЗФ відбулися у Красногорівці та Мар’їнці", - додав Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-