У штабі розповіли, де в АТО найгарячіше

У штабі розповіли, де в АТО найгарячіше

Укрінформ
У зоні АТО зберігається напружена бойова ситуація: російські окупаційні війська систематично порушують режим тиші з епізодичним використанням важкого озброєння.

Про це заявив на брифінгу в п'ятницю речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора на сході України зберігалася напружена бойова обстановка. Противник продовжує систематично порушувати режим тиші, перш за все, на Донецькому напрямку. Також ворог епізодично застосовує  важке озброєння - 82-мм міномети", - сказав Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку бойові дії вчора не велися, однак на Донецькому напрямку тривають "бойові дії низької та середньої інтенсивності по всій лінії фронту від Світлодарської дуги до Донецького аеропорту".

"Найбільш неспокійно вчора було поблизу Новгородського, де противник двічі застосував 82-мм міномети, а також стріляв ворожий снайпер", - підкреслив речник АП з питань АТО.

На Маріупольському напрямку противник неодноразово порушував режим тиші поблизу Мар'їнки, як у світлу, так і в темну пору доби. "Зокрема, на цій ділянці фронту значно активізувалися ворожі снайпери (вчора там було три таких обстріли). Також бойовики порушили перемир'я на наших передових рубежах на схід від лінії Талаківка - Лебединське (поблизу Водяного). Після влучного вогню, який сили АТО відкрили у відповідь, ворожий обстріл було припинено", - додав Лисенко.

Водночас учора в районі проведення АТО було зафіксовано 2 польоти ворожих БПЛА. Це сталося на Луганщині поблизу Щастя та на Донеччині - поблизу села Новомихайлівка Мар'їнського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-