У Карпатах зник лижник

У Карпатах зник лижник

Укрінформ
Рятувальники шукають у Карпатах киянина, який заблукав у тумані, катаючися на лижах в районі гори Близниця Рахівського району Закарпатської області.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС. 

Його товариша з Миколаєва напередодні вдалося знайти.

"Ввечері 13 січня в районі гори Близниця Рахівського району Закарпатської області заблукали двоє туристів – мешканці Києва та Миколаєва. Чоловіки каталися на лижах гірськими схилами й, внаслідок густого туману, втратили орієнтир і заблукали", - розповіли у ДСНС.

Гірські рятувальники приблизно за годину пошуків знайшли одного з туристів, мешканця Миколаєва. Оскільки медичної допомоги чоловік не потребував, його доправили на туристичну базу в урочище Драгобрат.

"О 23:00 пошуки другого лижника, жителя м. Києва, довелося призупинити через погіршення погодних умов. Роботи відновили вже вранці 14 січня. Пошуки ускладнюються через погану видимість, яка становить 2-3 м, та відсутністю телефонного зв’язку із заблукалим туристом", - зазначили в ДСНС.

У роботах задіяні Ясінянське та Рахівське гірські пошуково-рятувальні відділення – усього 8 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-