АТО: за день 37 обстрілів та бій під Луганським

АТО: за день 37 обстрілів та бій під Луганським

Укрінформ
Впродовж сьогоднішнього дня проросійські бойовики практично не припиняли обстрілювати позиції сил українських військових.

Про це інформує прес-центр АТО.

"З території Донецького летовища бандити декілька разів зі стрілецької зброї та гранатометів відкривали вогонь в бік наших опорних пунктів в районі Опитного та Пісків. З північних околиць Донецька стріляли по українських воїнах, які несуть службу на підступах до Авдіївки", - зазначили у штабі.

Напруженою ситуація залишається й біля Горлівки. Бойовики відкривали вогонь біля Новгородського та Зайцевого.

"Декілька обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів зафіксовані біля Луганського. Там же відбулось нетривале бойове зіткнення з нечисельною групою бойовиків. Ефективним вогнем зі стрілецької зброї українські бійці змусили злочинців відступити", - повідомили у прес-центрі.

Крім того, під вогнем бойовиків сьогодні опинились сили АТО біля Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, та в районі Новоселівки.

Всього з початку доби проросійські бандформування 37 разів застосовували зброю проти сил АТО. Важкого озброєння не використовували.

На Луганщині та біля Маріуполя не зафіксовано використання загарбниками зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-