Саакашвілі став ще нетерпиміший до корупції

Саакашвілі став ще нетерпиміший до корупції

Укрінформ
Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі звільнив свого радника Володимира Рєзніка на засіданні керівництва Одеської ОДА.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Після того як була взята на гарячому керівник департаменту ЖКГ Марченко, за моїм дорученням була проведена внутрішня перевірка, у ході якої ми виявили, що радник голови ОДА Рєзнік незаконно завізував документи пов’язані з будівельними роботами в області», – повідомив Саакашвілі 11 січня.

За його словами, він запросив керівників управління внутрішніх справ і прокуратури на засідання керівництва Одеської ОДА, де публічно звільнив Рєзніка і попросив правоохоронні органи негайно перевірити всі фінансові документи основних ланок адміністрації.

«Ми доведемо до кінця повне очищення управлінь усіх рівнів від перевертнів у кабінетах», – зазначив Саакашвілі.

Нагадаємо: 2 січня Міхеїл Саакашвілі пообіцяв виявляти «ще більше нетерпимості до корупції» у ввіреній йому області. Так він прокоментував затримання 30 грудня 2015 року виконувача обов’язків голови департаменту Одеської облдержадміністрації Тетяни Марченко. Її затримали 30 грудня 2015 року під час одержання хабара на 1,45 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-