Президент нагородив артилеристів

Президент нагородив артилеристів

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко під час поїздки на Тернопільщину відвідав 44-у окрему артилерійську бригаду ЗСУ, де вручив держнагороди 10 військовослужбовцям, які відзначилися у зоні проведення АТО, та передав ключі від квартир родинам загиблих героїв-артилеристів.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Вірю, що кожен з вас пишається своєю місією у цьому житті. А ми пишаємось кожним з вас...Ще раз хочу як Президент подякувати за те, що в нас є такі воїни-офіцери, подякувати рідним за те, що ви берете на себе значну частину тягаря, але й значну частину честі - бути родиною захисників. Прийміть від мене подяку за мужність і героїзм, який ви продемонстрували. Низький уклін", - сказав Президент.

Порошенко нагадав, що 44-а бригада, яку було створено трохи більше року тому, вже прославилася своїм бойовим шляхом на східному фронті, стримуючи російського агресора від просування вглиб української території. Так, підрозділи 44-ї бригади брали участь у боях поблизу населених пунктів Червоний Партизан, Озерянівка, Неліпівка, Артемове, Новгородське, Дзержинськ, Зайцеве, Вуглегірськ, Логвінове, Горлівка, під час Дебальцевської операції та боїв за Донецький аеропорт.

За проявлені у бойових діях героїзм та мужність, успішне виконання бойових завдань 67 військовослужбовців бригади представлено до державних нагород, десятьох із них посмертно.

Фото: @poroshenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-