Бойовики обстріляли з мінометів селище під Маріуполем

Бойовики обстріляли з мінометів селище під Маріуполем

Укрінформ
Терористи обстріляли з мінометів селище Водяне, розташоване у "сірій зоні" на відстані близько 7 кілометрів від Маріуполя.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

"Бандити проросійських незаконних збройних формувань не припиняють чинити збройні провокації. Існує пряма загроза життю та здоров’ю мирних мешканців. Так, сьогодні, 11 січня, близько опівдня загарбники з 82-мм мінометів та гранатометів обстріляли н.п. Водяне, який розташований у так званій "сірій зоні" на відстані близько 7 кілометрів від східної межі міста Маріуполь", - йдеться у повідомленні.

Вогонь окупанти вели з напрямку селища Комінтернове. Всього на околицях та на вулицях Водяного впали та розірвались близько 10 мін.

Інформація про руйнування та жертви серед місцевих мешканців уточнюється.

"Слід зазначити, що селище Водяне розташоване у так званій буферній зоні, і жодних підрозділів сил АТО там немає. Відтак, цей обстріл можна трактувати лише як чергову збройну провокацію російсько-терористичних військ проти українських захисників. Не виключено, що окупанти спробують звинуватити у скоєнні цього злочину саме українські підрозділи, що вже було не один раз. При цьому бойовики вкотре демонструють, що безпека мирних мешканців не співпадає з їхніми злочинними планами із загарбання України", - додали у прес-центрі.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-