Москаль про різанину в Драгобраті: Це шкодить іміджу

Москаль про різанину в Драгобраті: Це шкодить іміджу

Укрінформ
"Правий сектор" вже вдруге влаштовує на Закарпатті брутальні провокації із застосуванням вогнепальної зброї, які тягнуть за собою як політичні, так і економічні негативні наслідки.

Про це заявив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, повідомляється на його сайті.

"Цей брутальний інцидент завдав величезної шкоди іміджу Закарпаття, про нього вже починає з'являтися інформація в румунських, угорських, словацьких та чеських ЗМІ. Скоріше за все, не обминуть увагою стрілянину на "Драгобраті" й "наші друзі" з російського телебачення", - зазначив губернатор.

Він також розкрив деякі деталі самої бійки: "У ніч на минулу неділю громадяни Антон Окороков (1987 року народження, непрацюючий, мешканець Києва), який із його слів є комбатом запасного добровольчого корпусу "Правого сектору" в м. Києві, Петро Угрин (1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області, непрацюючий член запасного добровольчого корпусу "ПС" у м.Києві), Сергій Тищенко (1977 р.н., непрацюючий, мешканець Боярки Київської області), Малкович Василь 1992 р.н., мешканець Івано-Франківської області та Василь Василинюк (1987 р.н., непрацюючий, мешканець Івано-Франківської області) близько 4 ранку п’яні увірвалися на турбазу "Хата магната" і примусили кухаря і бармена готувати їм їжу, хоча на той час на турбазі не було світла. А після цього влаштували п’яні розбірки з персоналом, під час яких побили одного з кухарів та бармена, котрі з чисельними тілесними ушкодженнями госпіталізовані".

Потерпілі, за словами Москаля, не є мешканцями Закарпаття, а приїхали на "Драгобрат", щоб заробити грошей. "У процесі розбірок була застосована вогнепальна зброя – пістолет Макарова і пістолет Стечкіна, які знаходилися у представників "ПС". Після перших пострілів із готелю вийшли працівники та туристи, зав'язалася масова бійка. У результаті цього всі п’ятеро членів "ПС" отримали тілесні ушкодження. Працівники турбази і туристи затримали цих п’ятьох дебоширів до приїзду слідчо-оперативної групи", - зазначив він.

Зазначимо, що у керівництві "Правого сектору" спочатку заперечували про участь своїх бійців у кривавій сутичці, а сьогодні вночі командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький на псевдо "Летун" підтвердив участь у бійці бійців "ПС".

Нагадаємо, що кривава бійка сталась під ранок в неділю, між 4:00 та 7:00. Внаслідок бійки постраждали двоє охоронців закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-