Ситуація в АТО: карта на 11 січня

Ситуація в АТО: карта на 11 січня

Укрінформ
Впродовж минулої доби бойовики проросійських НЗФ 21 раз застосовували зброю проти бійців сил АТО. Більше половини таких епізодів зафіксовано в темну пору доби.

Як повідомляє прес-центр АТО, біля тимчасово окупованого Донецька бойовики зі стрілецької зброї знову обстріляли наші позиції в районі Опитного та південніше Авдіївки.

"Під обстріл з такої ж зброї потрапив і один з наших опорних пунктів біля Старогнатівки, що на Маріупольському напрямку. Окрім того, неподалік Маріуполя бойовики відкрили вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських позиціях у Широкиному. Українські захисники змушені були відкрити вогонь у відповідь зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що українські позиції в районі Зайцевого, Майорська та Ленінського, розташовані північніше Горлівки, бандити обстрілювали зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. Східніше, біля Луганського, окрім кулеметів, ворог застосував ще й автоматичні станкові гранатомети.

В бік Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, противник зробив кілька пострілів із забороненого Мінськими домовленостями озброєння танку.

Російсько-терористичні війська не порушували умови припинення вогню лише на Луганщині.

Як повідомляє Інформаційно-аналітичний центр РНБО, ситуація на сході України станом на 00:00 11 січня така:

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-