Ворожі снайпери активно

Ворожі снайпери активно "працювали" поблизу Опитного - Тимчук

Укрінформ
З боку Донецького аеропорту на нейтральну смугу вийшла снайперська група бойовиків і протягом кількох годин вела вогонь по підрозділам сил АТО поблизу опитного на позиціях біля Кільцевої дороги.

Про це повідомив у Фейсбуці координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук.

"Вогнева підтримка даної снайперської групи надавалася з 82-мм міномету з боку Спартака і 2 кулеметів (працювали з руїн у приватному секторі селища). З цього ж напрямку працювала ще одна група снайперів", - пише він.

Крім того, за даними "ІС", поблизу н. п. Піски пара розрахунків СПГ-9 бойовиків здійснили під прикриттям вогню великокаліберних кулеметів 6 пострілів по передових позиціях українських військ з боку Жобуньків.

"Зі стркової зброї були обстріляні позиції сил АТО на ділянці Скелеве – Розсадки (район Луганського) – працювали піхотні групи терористів з боку Санжарівки. На Південний схід від Троїцького зафіксовано обстріл бойовиками з снайперської зброї і 82-мм мінометів (вогонь вівся з боку Широкої Балки)", - йдеться у повідомленні.

Поблизу Мар'їнки, за словами Тимчука, бойовики обстріляли позиції сил АТО з боку Трудовських: "Вогонь вівся з великокаліберних кулеметів і СПГ-9 (5-6 пострілів). Таким чином, терористи намагалися викликати вогонь у відповідь  і виявити вогневі точки сил АТО на передньому краї".

"В районі на схід Новгородського бойовики, коригуючи вогонь з терикону шахти №5, протягом доби неодноразово відкривали вогонь по передовому опорному пункту сил АТО зі стрілкової і гранатометів протипіхотних гранатометів типу АГС-17. Одночасно було зафіксовано рух групи бойовиків на нейтральній смузі", - додав координатор "ІС".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-