Російські танки досі в Стаханові та Моспиному - розвідка

Російські танки досі в Стаханові та Моспиному - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості, продовжують зберігати танки та САУ у районах Стаханов та Моспине.

Про це поінформована СММ ОБСЄ, повідомляє сайт Головного управління розвідки МОУ.

"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Стаханов та Моспине забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків та CАУ", - йдеться у повідомленні.

Загалом, за оцінкою ГУР, ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. "10 січня ц.р. здійснено 21 обстріл зі стрілецької зброї, гранатометів та танків, з них 12 - Луганське, Зайцеве, Майорськ, Ленінське, Новгородське, Троїцьке (Слов'янський напрямок); сім - Опитне, Піски, шахта Бутовка (Донецький напрямок); один - Старогнатівка (Волноваський напрямок); один - Широкине (Маріупольський напрямок)", - повідомили у військовій розвідці.

За даними ГУР, протягом доби зусилля противника зосереджувались, головним чином, на перегрупуванні та посиленні передових підрозділів на Сєверодонецькому та Слов'янському напрямках, а також прихованому розміщенні забороненого Мінськими домовленостями озброєння на Сєверодонецькому, Донецькому та Маріупольському напрямках.

Крім того, тривали заходи, спрямовані на підтримання угруповання російських окупаційних військ у готовності до негайного задіяння, а також інженерне обладнання місцевості на Слов'янському та Волноваському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-