Без світла досі залишаються майже 30 населених пунктів

Без світла досі залишаються майже 30 населених пунктів

Укрінформ
У Полтавській та Одеській областях досі залишаються знеструмленими 28 населених пунктів.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 10 січня залишаються знеструмленими 28 населених пунктів у двох областях: Полтавська - 20, Одеська -8», - йдеться на сайті служби.

Протягом учорашнього дня було відновлено електропостачання 114 населених пунктів у семи областях, а саме: Полтавська - 52, Кіровоградська - 38, Одеська - 9, Миколаївська - 7, Черкаська - 6, Дніпропетровська - 1, Донецька - 1.

До відновлення енергопостачання населених пунктів залучені бригади обленерго.

Крім того, формуваннями ДСНС, починаючи з 6 січня, вивільнено 228 транспортних засобів із заторів, спричинених сніговими заметами, евакуйовано та вивільнено 361 людину з автодоріг (вивільнено із снігових заметів), для чого залучено 427 чоловік особового складу та 127 одиниць техніки.

Щоденно на цілодобовому чергуванні знаходиться близько 7 тис. чоловік особового складу та 2 тис. одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки.

У разі ускладнення ситуації в ДСНС передбачено посилення сил і засобів до 15 тис. чоловік особового складу і 4 тис. одиниць техніки.

ДСНС також повідомляє, що у зв'язку із холодами в країні функціонують 3 тис. 341 пункт обігріву, в них надано допомогу 34 тис. 768 громадянам. У 191 мобільному пункті обігріву ДСНС надано допомогу понад 28 тис. громадян.

На випадок пониження температурних показників повітря, за зверненнями місцевих органів влади, ДСНС може додатково облаштувати 150 мобільних пунктів обігріву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-