Терористи обстріляли Зайцеве. У штабі АТО заявили про сплановану провокацію

Терористи обстріляли Зайцеве. У штабі АТО заявили про сплановану провокацію

Укрінформ
У суботу, 9 січня, в першій половині дня бойовики зі стрілецької зброї та гранатометів декілька разів обстріляли селище Зайцеве, що північніше тимчасово окупованої Горлівки.

В результаті цієї збройної провокації була поранена місцева мешканка, інформує прес-центр АТО.

"Використовуючи брехливі ЗМІ так званої "ДНР", бандити звинуватили у здійсненні обстрілів українських захисників. Водночас, повідомили, що допомогу жінці надають члени проросійського незаконного збройного формування. До слова, ця зухвала брехня миттєво була поширена численними російськими ЗМІ", - заявили у штабі.

Однак заяви рупорів ворожої пропаганди далекі від істини: "Підтвердженням цього є хоча б той факт, що невідкладну медичну допомогу постраждалій надали саме українські бійці, після чого вони доклали всіх зусиль, щоб евакуювати її та інших місцевих із найбільш вірогідного району влучання ворожих куль та гранат".

"Вочевидь, сьогоднішній обстріл бойовиками Зайцевого є черговою заздалегідь спланованою провокацією, яка вкотре покликана скомпрометувати ЗС України. Проте, вдаючись до брехливих обвинувачень, бандити все частіше нехтують беззаперечними фактами, що свідчать про збройну агресію саме з їхнього боку", - наголосили у прес-центрі АТО.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-