У Маріуполі рятують безхатченків, які замерзають на вулиці

У Маріуполі рятують безхатченків, які замерзають на вулиці

Укрінформ
У місті Маріуполі Донецької області розгорнуто тимчасовий пункт обігріву, куди за необхідності доставлятимуться особи без певного місця проживання, що замерзають на вулиці.

Про це у вівторок повідомили у Маріупольській міській раді.

«З метою надання допомоги особам без певного місця проживання, за розпорядженням міського голови Вадима Бойченка у Маріуполі на площі Кірова розвернуть пункт обігріву», - зазначається у повідомленні.

За словами начальника відділу поліції у Маріуполі Миколи Побойного, за необхідності в пункти обігріву доставлятимуться особи без певного місця проживання, що замерзають на вулиці, в місті працюють групи швидкого реагування і патрулі.

«Якщо працівники поліції побачать на вулиці замерзаючу людини, її обов'язково доставлять або додому, або в пункт обігріву. Окрім цього, замерзлому може бути викликана бригада швидкої медичної допомоги, яка доставить його до медичної установи», - зазначив Побойний.

У міськраді констатували, що в даному пункті обігріву цілодобово чергують рятувальники міських підрозділів МНС, в наметах будуть встановлені біотуалети, пічки-буржуйки, сміттєві баки, буде проведено електрику, а також завезено необхідні меблі, тому ті, хто мають потребу, тут можуть обігрітися і переночувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-