В «Херсонгазі» кажуть, що Генічеськ вже майже повністю з теплом

В «Херсонгазі» кажуть, що Генічеськ вже майже повністю з теплом

Укрінформ
Майже всім абонентам у місті Генічеську Херсонської області вже ввімкнули газ.

Про це повідомив голова правління компанії «Херсонгаз» Альберт Зангієв, передає прес-служба Херсонської обласної державної адміністрації.

"Наразі всі багатоповерхівки підключені до газопостачання, залишилося підключити ще незначну частину приватного сектору", - йдеться у повідомленні.

За словами Зангієва, у ПАТ «Херсонгаз» є договір з приватною українською газовидобувною компанією "Пласт" на постачання газу, також є договори з Укртрансгазом та магістральними газопроводами.

"Жителям Генічеська все одно звідки вони отримують газ, єдине, що їх турбує - це тепло в оселях, ось про що треба думати. Ми виконуємо свою роботу, поставляємо газ кінцевому споживачу", - зазначив він.

Нагадаємо: місто відчуло брак газу після того, як 2 січня температура значно впала, його використання для опалення зросло, а окупаційна російська влада Криму перекрила постачання до міста газу з резервного газосховища, що нині опинилося на тимчасово окупованій території, через що впав тиск у мережі.

Пізніше в Москві заявили, що президент Росії Володимир Путін наказав «із гуманітарних міркувань» подати до Генічеська з Криму «російський газ» після того, як із таким проханням нібито звернувся мер міста Олександр Тулупов.

Сам же мер міста назвав цю заяву брехнею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-