У Кремлі кажуть, що вже налагодили реверс газу з Криму до Генічеська

У Кремлі кажуть, що вже налагодили реверс газу з Криму до Генічеська

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр Росії Дмитро Козак заявив, що за наказом Володимира Путіна відновив подачу газу з окупованого Криму до Генічеська Херсонської області.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

За словами Козака, рішення президента Росії Володимира Путіна відновити подачу газу з окупованого Криму до Генічеська Херсонської області виконане.

Він виступив із цією заявою менш як через годину після того, як речник російського керівника Дмитро Песков повідомив, що Володимир Путін доручив розглянути питання щодо можливості постачати газ із окупованого Криму до Генічеська «з гуманітарних міркувань».

За його словами, з проханням забезпечити постачання газу з захопленого Росією українського газосховища на півострові звернувся до російського президента мер Генічеська.

Нагадаємо: 4 січня представники Херсонської обласної державної адміністрації та ПАТ «Херсонгаз» повідомили про відсутність реверсу газу з Криму, що призвело до нестачі газу для опалення Генічеська. Без тепла в місті залишалося 45 будинків (понад 1500 абонентів) та 400 приватних подвір’їв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-