Чиновників у зоні АТО спіймали на розкраданні 3,5 мільйона

Чиновників у зоні АТО спіймали на розкраданні 3,5 мільйона

Укрінформ
Служба безпеки України викрила низку фінансових оборудок з державними коштами, організованих посадовцями у районі проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Службовці відділу освіти Волноваської районної державної адміністрації уклали договір з підприємцями на капітальний ремонт теплових вузлів у навчальних закладах району.

«Чиновники перерахували шістсот тисяч гривень за придбання та встановлення теплових лічильників. Проте контракт бізнесмени не виконали. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України», - повідомили у відомстві.

У Краматорську чиновники завдали збитків державному бюджету на один мільйон гривень.

«Така сума була привласнена з виділених на реконструкцію житлового фонду міста коштів. Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України», - зазначили в СБУ.

Посадовці Новоайдарської селищної ради завищили кошторисну документацію на капітальний ремонт дорожнього покриття у населеному пункті.

«Внаслідок оборудки державі було завдано шкоди на більше ніж один мільйон гривень. Відкрито кримінальне провадження ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

У Старобільську керівництво одного з технікумів "заробило" на демонтажі науково-виробничої будівлі.

«Під час списання та реалізації будівельних матеріалів службовці привласнили мільйон гривень. Кримінальне провадження відкрито за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України», - уточнили у прес-службі.

За всіма фактами тривають оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб причетних до корупційних оборудок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-