Кримська ЛЕП готова до подачі струму. Справа за політиками - Укренерго

Кримська ЛЕП готова до подачі струму. Справа за політиками - Укренерго

Укрінформ
Ремонтні роботи на ЛЕП "Каховська-Титан" біля села Богданівка на Херсонщині, де було пошкоджено електроопору, повністю завершено, але сама лінія не підключена до електроенергії.

Про це повідомила прес-служба Херсонської облдержадміністрації з посиланням на інформацію керівника Херсонських магістральних електромереж компанії "Укренерго" Ігоря Боська.

"1 січня 2016 року закінчився контракт на поставку електроенергії до тимчасово окупованого Криму, тому всі подальші дії повинні вирішуватися на рівні вищого керівництва країни. Свою роботу ми виконали. Коли переговорні процеси між двома сторонами завершаться, ремонтникам "Укренерго" знадобиться менше ніж 2 години, щоб під'єднати шлейфи для подачі електроенергії", - зазначив Босько.

Як повідомлялося, вночі 30 грудня неподалік села Богданівка Каховського району Херсонщини в результаті спрацювання системи релейного захисту було перервано постачання електроенергії по ЛЕП "Каховка-Титан", в результаті чого призупинено подачу електроенергії до Криму.

За висновками експертів, які працювали на місці пригоди, електроопору ЛЕП  "Каховка-Титан" було пошкоджено внаслідок вибуху. Правоохоронці здійснюють необхідні слідчі дії.

Фото: 112.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-