У

У "ДНР" рахують «застільні» втрати

Укрінформ
Під час святкування Нового року у так званій "3-й окремій мотострілецькій бригаді" і так званому "9-у окремому мотострілецькому полку" бандформування "ДНР" загинули дві людини.

Про це заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу у суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За інформацією Головного управління Міністерства оборони України під час святкування Нового року у так званій "3-й окремій мотострілецькій бригаді" та так званому "9-у окремому мотострілецькому полку" бандформування "ДНР" загинули дві людини", - сказав він.

Крім того, як зауважив Лисенко, зі складу так званого "14-го батальйону територіальної оборони" бандформування "ЛНР", які дислокуються у Алчевську, дезертирували двоє бойовиків.

"Загалом у лавах ворога збільшилася кількість звернень до лікарень зі скаргами на побутові травми, отруєння, отримання тілесних ушкоджень, ножових та вогневих поранень, у тому числі внаслідок так званого "дружнього вогню", тобто самі по собі", - наголосив речник АПУ з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-