Севастопольцям обіцяють світло - час від часу

Севастопольцям обіцяють світло - час від часу

Укрінформ
Представники окупаційної влади Севастополя ввели графік віялового подання електрики. Електропостачання споживачів міста забезпечуватиметься за графіком обмеження електроенергії 3 через 3 години. У місті стоїть мінусова температура.

Про це повідомлябть рятувальники.

"У зв'язку з пониженням температури довкілля до негативних значень і значним зростанням споживання електроенергії, а також внаслідок зниження оперативного ліміту, електропостачання споживачів міста забезпечуватиметься за графіком обмеження електроенергії 3 через 3 години", - відзначається у повідомленні.

Крім того, наразі у Севастополі повністю знеструмлено центр міста.

"У зв'язку з аварійними роботами у мережах Кримської енергетичної системи диспетчером "Крымэнерго" введено в дію системну автоматику відключення навантаження. Внаслідок цього, наразі у Севастополі знеструмлено пр. Перемоги, Жидилова, Острякова і центр міста. "Севэнерго" з Урядом Севастополя вживають усіх заходів для забезпечення житлових будинків теплопостачанням, збереження працездатності систем життєзабезпечення та функціонування соціальних об'єктів", - відзначає Головне управління МНС Росії в Севастополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-