У

У "ДНР" уже штрафують за розрахунки в гривнях

Ексклюзив
Укрінформ
На території тимчасово окупованого Новоазовського району Донецької області окупаційна адміністрація штрафує за проведення розрахунків у гривнях.

Про це Укрінформу повідомили в ексклюзивному коментарі у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"На території тимчасово окупованого Новоазовського району Донецької області “місцевою владою” встановлено штраф у розмірі 22 тис. російських рублів за проведення розрахунків у гривнях", - повідомили у розвідці.

В ГУР зазначили, що такі кроки пов'язані із намаганням ватажків “ДНР” закріпити статус російського рубля як основної грошової одиниці та встановленням його завищеного курсу. Втім, подібні непрофесійні дії ватажків псевдореспубліки лише загострюють існуючі проблеми, переконані у військовій розвідці.

Некомпетентність ватажків "ДНР" у питаннях держуправління підкреслюють і оприлюднені Олександром Захарченком плани “міністерства вугілля і енергетики” переорієнтувати ринок збуту вугілля "на потреби країн Європи та Близького Сходу".

Окремо в ГУР вказали на те, що загострюється внутрішня боротьба між ватажками “ДНР”, спричинена суперечками з приводу перерозподілу фінансових потоків, що надходять з РФ. Саме наслідком цього стало вбивство 21 грудня “прокурора” міста Єнакієве Арутюна Данеляна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-