Севастополь замість 230 отримує 30 МВт на добу

Севастополь замість 230 отримує 30 МВт на добу

Ексклюзив
Укрінформ
Окупований Севастополь при потребі електроенергії у 220-230 МВт на добу отримує лише 30 МВт, що спричиняє відключення електроенергії та унеможливлює нормальне функціонування промислових підприємств.

Про це Укрінформу повідомили в коментарі в Головному управлінні розвідки МОУ.

"Незаконна влада м. Севастополь повідомила про неспроможність припинити тимчасові відключення електроенергії та забезпечити безперебійне функціонування промислових підприємств і установ через дефіцит електроенергії (при загальній потребі у 220-230 МВт на добу постачається лише 30 МВт на добу)", - повідомили в ГУР.

Також зазначається, що так званий “голова ради міністрів Криму” Сергій Аксьонов заявив про недоцільність відновлення функціонування міжміського електротранспорту. Уникнути транспортної проблеми півострова вирішили за рахунок збільшення кількості автобусів на маршрутах.

Згідно з розвідкою, розвиток ситуації на півострові, головним чином, "визначається збереженням проблем, пов'язаних з негативними наслідками енергетичної блокади півострова".

"Росія демонструє повну нездатність відновити нормальний режим функціонування енергетичної інфраструктури півострова. За таких умов загострюються проблеми у сфері житлово-комунального господарства, насамперед у містах Сімферополь, Севастополь, Феодосія та Ялта", - зазначили у військовій розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-