Фермери на тракторах перекрили трасу

Фермери на тракторах перекрили трасу "Київ-Чоп"

Фото
Укрінформ
Львівські фермери долучилися до всеукраїнської акції сільських господарів, спрямованої проти змін до Податкового кодексу. У приміському селі Солонка вони на знак протесту перекрили автомобільний рух на міжнародній автотрасі Київ-Чоп.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Намір депутатів скасувати спецрежим ПДВ для фермерських господарств та створення двох реєстрів податку позбавить нас можливості вчасно отримувати відшкодування податку на добавлену вартість, а це під корінь підрубує можливості авансувати закупівлю пального, насіння та добрив під нові врожаї, зв'язує руки й щодо інших господарських ініціатив. Ми хочемо, щоби влада дослухалася до нас, щоб Президент ветував зміни до законів, які стосуються оподаткування саме  фермерських господарств і дрібних аграрних підприємств, а не холдингів. Вони собі і так дадуть раду",- зазначив голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Львівщини Ярослав Кардаш.

На акцію протесту аграрії вивели свої трактори та іншу сільськогосподарську техніку. Вони попередили: в разі, коли до них не прислухаються, будуть вдаватися до нових акцій.

Фото: facebook.com/groups/govarta1

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-