Місії ОБСЄ розказали ще про дві секретні бази бойовиків

Місії ОБСЄ розказали ще про дві секретні бази бойовиків

Укрінформ
Спостерігачі ОБСЄ поінформовані про наявність у районах Веселогорівка (Луганська область) та Новоамвросіївське (Донецька область) російських танків та "Градів", що мали бути відведені відповідно до Мінських домовленостей.

Про це повідомляється на сайті Головного управління розвідки МОУ.

"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Веселогорівка та Новоамвросіївське забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків та 122-мм РСЗВ "Град", - йдеться у повідомленні.

Згідно з розвідкою, ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. Протягом минулої доби противник здійснив 22 обстріли позицій сил АТО зі стрілецької зброї та гранатометів, з них: 11 - Луганське, Новгородське, Троїцьке, Новоселівка, Кам'янка (Слов'янський напрямок); 11 - Опитне, Піски, Мар'їнка, Новотроїцьке (Донецький напрямок).

Разом з цим, протягом доби зусилля противника зосереджувались, зокрема, на "перегрупуванні/ротації підрозділів на Сєверодонецькому, Донецькому, Волноваському та Маріупольському напрямках".

У розвідці зазначили, що мало місце і доукомплектування та логістичне забезпечення підрозділів 1 та 2 армійських корпусів російських-окупаційних сил "за рахунок перекидання особового складу, боєприпасів та майна з території РФ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-