На Донеччині затримали 13 поплічників терористів - МВС

На Донеччині затримали 13 поплічників терористів - МВС

Укрінформ
Впродовж тижня на блокпостах Донеччини виявлено 13 осіб, причетних до діяльності терористів, зареєстровано 67 правопорушень, з них 25 випадків перевезення вантажів без документів.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Донецькій області.

«Впродовж останнього тижня на блокпостах регіону виявлено 12 осіб, які підтримують зв'язок з учасниками незаконних збройних формувань та одного безпосереднього учасника терористичної організації «ДНР». Крім того, правоохоронцями затримані 3 особи, які знаходились у розшуку за скоєння кримінальних правопорушень та 1 людина, яка вважалася безвісти зниклою.», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співробітники підрозділів організації діяльності блокпостів здійснюють суворий контроль за перевезенням вантажів.

"Лише за останній тиждень виявлено 25 таких випадків. Як і раніше, найбільша кількість подібних порушень пов'язана з незаконними перевезеннями виробів із металу - виявлено 7 фактів транспортування металобрухту без відповідних документів загальною вагою майже 17 тонн", - поінформували в МВС.

Крім незаконних операцій з металобрухтом, найбільше порушень цього тижня стосувалося нелегального перевезення хвойних дерев - 4 факти, стільки ж зареєстровано випадків незаконного транспортування продуктів харчування. Тричі правоохоронці затримували вантажівки з деревиною та двічі - з алкогольними напоями. Крім того, зафіксовано по 1 випадку нелегальних перевезень будівельних матеріалів, іграшок, тютюнових виробів та одягу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-