Штаб АТО розповів, як бойовики зіграли «напад на ОБСЄ»

Штаб АТО розповів, як бойовики зіграли «напад на ОБСЄ»

Укрінформ
Бойовики, намагаючись дискредитувати українських військових, піддали небезпеці представників ОБСЄ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Підконтрольний бойовикам сайт ДАН з посиланням на одного з ватажків Едуарда Басуріна, повідомив, що він потрапив під обстріл українських військових разом з представниками ОБСЄ та російської сторони СЦКК у районі Комінтернового. «Випадково» разом з ними під обстрілами опинилися й представники російських мас-медіа, знімальна група ВГТРК", - йдеться в повідомленні штабу АТО.

Разом з тим підкреслюється, що всі ці повідомлення бойовиків - "це черговий фейк, яким вони намагаються спотворити реальну обстановку на лінії розмежування".

"Сьогодні станом на 15.00 у районі проведення АТО українська сторона взагалі не здійснила жодного пострілу, не зважаючи на 14 провокаційних обстрілів зі стрілецької зброї та гранатометів у бік наших позицій", - підкреслює прес-центр штабу АТО.

Зазначається також, що ця провокаціє є нічим іншим як спробою «відбити бажання» представників ОБСЄ у подальшому приїжджати до Комінтернового та намаганням приховати ті всі злочини, які бойовики скоюють проти жителів Комінтернового та сусідніх населених пунктів.

Як нагадує прес-центр штабу АТО, попередження про те, що бойовики готують провокації проти представників ОБСЄ у цьому районі українська сторона робила ще вчора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-