У Керчі під фурами знову тріснув міст

У Керчі під фурами знову тріснув міст

Укрінформ
У Керчі міст, яким транспорт рухається в бік Керченської переправи, вдруге тріснув по шву, не витримавши навантаження фур і військових машин.

Про це з посиланням на очевидців повідомляють «Крим Реалії».

«У Керчі автомобільний міст, що сполучує центральну частину міста з районом заводу ім. Войкова і Керченської поромної переправи, тріснув по шву», - зазначають очевидці.

За їх словами, незважаючи на те, що в дорожньому покритті з'явилися наскрізні діри, автомобільний рух мостом не припиняється. Ним і далі рухаються великовантажні фури, особистий та громадський автотранспорт, у тому числі тролейбуси.

Зараз діри в дорожньому покритті заповнили асфальтом, проте, за словами автомобілістів, це не розв'язало проблеми загалом.

Як повідомляв Укрінформ, 2014 року після анексії Криму Росією на автомобільному мості в Керчі з'явилися тріщини, викликані зростанням потоку вантажних і військових машин, що в'їжджають до окупованого Криму з Росії через Керченську поромну переправу.

Тоді площа пошкодження покриття Горьківського моста становила близько чотирьох метрів завдовжки і 20 см завширшки. Ще один керченський міст - Чкалівський - на ділянці траси Керч-Феодосія двічі ремонтувався, причина - теж наднормативні навантаження великовантажного транспорту, що в'їжджає до окупованого Криму з Росії. 

 Фото: krymr.org (RFERL)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-