Розвідка доповіла ОБСЄ про ворожі танки під Донецьком

Розвідка доповіла ОБСЄ про ворожі танки під Донецьком

Укрінформ
Українська розвідка передала представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ інформацію про наявність під Стахановом і Донецьком забороненого Мінськими домовленостями озброєння - мінометів, танків та САУ.

Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони.

"Протягом минулої доби зусилля противника зосереджувалися, зокрема, на "прихованому розміщенні забороненого Мінськими домовленостями озброєння на Слов'янському, Донецькому та Волноваському напрямках", - йдеться у повідомленні.

Також відбувалося посилення/перегрупування передових підрозділів 1 і 2 армійських корпусів (АК) російських окупаційних військ на Новоайдарському, Слов'янському, Донецькому та Волноваському напрямках.

Крім того, тривало доукомплектування з'єднань і частин 1 та 2 АК (сформовані на території так званих "ДНР" та "ЛНР" відповідно), а також нарощування логістичного забезпечення за рахунок постачання з території РФ озброєння та військової техніки, паливно-мастильних матеріалів та військового майна.

Противник продовжував розвідку сил АТО із застосуванням диверсійних розвідувальних груп, засобів радіоелектронної розвідки та літаків-розвідників ЗС РФ.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-