Скандальний екс-мер Ужгорода обматюкав поліцейських і втік

Скандальний екс-мер Ужгорода обматюкав поліцейських і втік

Відео
Укрінформ
Колишній нардеп, екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк обматюкав поліцейських після того, як неправильно припаркував авто.

Відео інциденту, який стався в Ужгороді ввечері 10 грудня, виклала у Фейсбуці Патрульна поліція Закарпаття.

"Працівники патрульної поліції Ужгорода помітили автомобіль Mercedes-Benz, водій якого зупинився з порушенням Правил дорожнього руху – ближче як десять метрів від пішохідного переходу, за що передбачена відповідальність згідно зі ст. 122 ч.1 КУпАП. Поліцейські підійшли до автомобіля, аби звернути увагу на неправильне паркування. Водієм виявився колишній мер міста Сергій Ратушняк. На зауваження про неправильне паркування, порушення ПДР та на вимогу пред’явити документи – нецензурною лайкою висловився у бік поліцейських, після чого різко рушив з місця", - йдеться у повідомленні.

Патрульні почали переслідувати автівку, неодноразово вимагаючи зупинитися, але Ратушняк це ігнорував, продовжуючи рух: "Зважаючи на технічні характеристики автомобіля переслідуваного (високий кліренс), поліцейським не вдалося наздогнати Mercedes-Benz Ратушняка. Потому особовий склад отримав орієнтування на встановлення місця перебування автомобіля з водієм".

"Під час встановлення місця перебування транспортного засобу його водія буде притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки (ст. 122. ч.1), відмову пред’явити будь-які документи (ст. 126. ч. 1), невиконання водієм вимог про зупинку транспортного засобу (ст. 122-2)", - зазначили у поліції.

Відео публікується на прохання громадян та громадських активістів, на якому чітко видно та чути, як Ратушняк відповідає працівникам поліції.

Обережно, ненормативна лексика!

Як пише "Українська правда", скандальний екс-мер Ратушняк відомий зокрема тим, що раніше звинувачувався у побитті людей.

Так, у 2005 році у поїзді "Київ-Ужгород" він жорстоко побив начальника управління внутрішньої політики Закарпатської ОДА, голову Закарпатської обласної організації Народного руху України Володимира Піпаша.

Крім того, за інформацією ЗМІ, Ратушняк побив голову Закарпатської облорганізації партії "Реформи і порядок", помічника нардепа Івана Береца та одного з працівників облдержадміністрації.

Відомо також, що у 2009 році в центрі Ужгорода Ратушняк побив дівчину-агітатора "Фронту змін".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-