На «Ягодині» - черга з 300 вантажівок. Кажуть, через проблеми у Польщі

На «Ягодині» - черга з 300 вантажівок. Кажуть, через проблеми у Польщі

Укрінформ
На виїзді з України в Польщу на пункті пропуску «Ягодин» утворилася черга з понад 300 вантажівок.

Про це у вівторок повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України. 

«На ранок перед пунктом пропуску «Ягодин» на оформлення очікує понад 300 вантажних транспортних засобів», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що скупчення транспортних засобів на КПВВ (контрольний пункт в'їзду/виїзду) «Ягодин» виникло з технічних причин. Зокрема, з 9 год. 40 хв. до 23 год. 30 хв. 14 грудня в пункті пропуску «Ягодин» (Луцький загін) «тимчасово призупинявся пропуск вантажних транспортних засобів через вихід із ладу центральної бази даних митниці Республіки Польща».

Наразі робота бази польської митниці відновлена. Оформлення здійснюється в звичайному режимі. 

У Держприкордонслужбі також повідомили, що нині докладається максимум зусиль задля вирішення цієї проблеми. Зокрема, максимально збільшується кількість прикордонних нарядів у пунктах пропуску, збільшується час роботи КПВВ, спільно з місцевими органами влади та Національною поліцією і СБУ відпрацьовуються інші заходи. 

Відомство звертається до всіх громадян, які планують виїхати за кордон саме в цьому напрямку, врахувати вищевказані обставини та перетинати державний кордон у інших пунктах пропуску на кордоні з Польщею, де можна швидко та комфортно проїхати: «Угринів», «Грушів», «Шегині» та «Смільниця».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-