Лисенко: Бойовики змінили фокус своїх провокацій

Лисенко: Бойовики змінили фокус своїх провокацій

Укрінформ
Горлівка є «гарячою точкою» на донецькому напрямку.

Про це на брифінгу в Києві заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Продовжує спостерігатися напруження на донецькому напрямку. Вчора ворог змінив фокус своїх провокацій та переніс їх із Красногорівки на околиці Горлівки. Насамперед, це селище Новгородське та Майорське, де бойовики застосували стрілецьку зброю, гранатомети та велококаліберні кулемети», - сказав Лисенко.

Водночас, за його словами, поблизу Красногорівки був лише один випадок порушення режиму припинення вогню із залученням БМП. Бойовики активізувалися неподалік Світлодарської дуги біля селищ Луганське, Миронівський і Зайцеве. Зокрема, у Зайцевому зафіксовано обстріл із застосуванням міномету калібру 82 мм.

Неспокійно поблизу Донецького аеропорту, а саме в Пісках, Опитному та Авдіївці. "Тут бойовики вели неприцільні обстріли і намагалися спровокувати наших бійців на ескалацію конфлікту. Така ж сама збройна провокація зафіксована поруч із Мар'їнкою", - додав Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-