ФСБшники ліквідували на Донбасі

ФСБшники ліквідували на Донбасі "казака Батю"

Укрінформ
Російські спецслужби вбили бойовика, командира «казачого полка» «ЛНРівця» Павла Дрьомова на призвисько «Батя».

Про це у Твіттері повідомляє Олександр Бригинець. 

«Зачистки на окупованих територіях тривають: щойно спецслубами РФ передбачувано було знищено  командира казачого полка «автономщика» Дрьомова», - пише Бригинець.

Відповідно до досьє, зібраного gordonua, Дрьомов народився у Стаханові в 1976 році й був каменярем. В одному з інтерв'ю Дрьомов заявив, що служив в українській армії, «яка послала його воювати в Придністров'я під кулі», що малоймовірно навіть не тому, що українська армія не воювала в придністровській війні, а тому, що в 1992 році Дрьомову було 16 років.

Вперше Дрьомов виник у якості керівника терористів влітку 2014 року в Сєвєродонецьку, де він за сприяння терориста Миколи Козіцина організував загони «казаків». В одному з інтерв'ю того періоду російськими ЗМІ Дрьомов представлений як «легендарний Батя». Позивний «Батя» за Дрьомовим дійсно закріплений, а от у чому саме полягає легендарність колишнього стахановського муляра, дізнатися не вдалося.

Після приходу української армії, Дрьомов відступив з Сєвєродонецька до Стаханова, одноосібним правителем якого і став, залишившись у формальному союзі з Миколою Козіциним, який контролював південь області.

Дремов отримав широку популярність завдяки своїм відео, в яких він не соромлячись у виразах критикує інших сепаратистів, а особливо керівництво «ЛНР» Плотницького, з яким перебуває у стані гострого конфлікту, про що свідчать постійні перестрілки між різними бандами.

За словами Дрьомова, у нього є «флешка», на якій знаходиться компромат на все керівництво «ЛНР». Крім того, Дрьомов відомий як активний антисеміт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-